Reich

Standaard

Standaard I

Standaard II

MoveControl Comfort

MoveControl Economy

MoveControl Economy Light

MoveControl Trend

MoveControl Cross

MoveControl Compact

MoveControl Ecoline

MoveControl EcoEasy

EasyDriver Basic 1.8

EasyDriver Basic 2.3

EasyDriver Active 1.8

EasyDriver Active 2.3

EasyDriver Pro 1.8

EasyDriver Pro 2.3

Truma

Carver kabel

Carver 16cm

Carver

Mover S

Mover Se

Mover Go2 RH1

Mover SR

Mover Go2 RH2

Mover SR2

Mover SX

Mover SeR

Mover XT

PowrMover

1XL

1XL automaat

Kompact

Evo

Evo+

Q-mover

AL-KO

Mammut AMS1

Mammut AMS2 M20

Ranger S21

Enduro

EM103

EM104

EM203

EM303

EM303+

EM303a

EM303a+

EM304

EM304 Smart

EM305

EM405 Smart

P1

P1 Manual

P1 Automatic

Simpark

Handmatic

Easymatic

Kronings

Moving

KG2M

PurpleLine

E-Go 200

E-Go 300

E-Go 400

E-Go quattro

E-Go titanium

Obelink

Prestige II

Reich

4WD/2WD MoveControl Comfort

4WD/2WD MoveControl Economy

4WD/2WD MoveControl Compact

4WD/2WD MoveControl Ecoline

4WD EasyDriver Active 3.1

4WD EasyDriver Active 2.8

4WD EasyDriver Basic 3.1

4WD EasyDriver Basic 2.8

4WD/2WD MoveControl EcoEasy

4WD EasyDriver Pro 2.8

4WD EasyDriver Pro 3.1

Truma

2WD Carver

2WD Mover Te

2WD Mover TeR

2WD Mover XT2

4WD Mover XT4

4WD Mover TeR4

AL-KO

4WD Mammut TM4xx
Optima Yellow Top YT S4.2 55Ah (19,5 kg)


55 Ah
BCI D34
semitractieOptima Yellow Top YT S4.2 55Ah (19,5 kg)

Optima Yellow Top YT S4.2 55Ah (19,5 kg)

Optima Yellow Top YT S4.2 55Ah (19,5 kg)Optima

Het bedrijf Optima


Het Amerikaanse bedrijf Johnson Controls International (JCI) is de grootste accufabrikant ter wereld. Zij maken onder andere de accu's van het in Europa bekende merk Varta. Het merk Optima is de toplijn accu's van JCI. Dit bedrijf heeft drie grote divisies, de eerste divisie is automotiv; het bedrijf is de grootste leverancier aan de automobiel industrie en de enige fabrikant die aan elke autofabrikant ter wereld levert. De tweede afdeling is de Power Solutions waaronder Varta en Optima vallen. De derde afdeling is Building Efficiency. Het Europese hoofdkantoor van Johnson Controls International staat in Hannover. In 2011 hebben wij van CaravanMoverShop een bezoek mogen brengen aan het hoofdkantoor in Hannover en een rondleiding gekregen. Wij zijn de grootste dealer van Optima accu's in Europa. Wij hebben daar de productielijn van Varta accu's bezocht. Dit is best bijzonder, in de periode 2012, 2013 en 2014 heeft alleen een grote autofabrikant nog een rondleiding gekregen. Optima accu's worden gebruikt in toepassingen waar een normale accu niet kan voldoen, denk hierbij aan het datacentrum van Google (in noodstroomvoorzieningen), de wegenwacht (om elke andere auto- en vrachtautomotor te kunnen starten), de taxi's in Londen (die te vaak de motor starten en te kleine afstanden rijden), melkrobots, heftrucks, maar ook dichter bij huis: centrale geautomatiseerde afvalcontainers. optima-varta-jci.jpg
De geschiedenis van Optima gaat terug naar de jaren 60 van de vorige eeuw. In het Amerikaanse ruimtevaart programma is de techniek toegepast om de eerste maanwagen, de Lunar Rover te voorzien van energie. De toen nieuwe techniek was de oplossing voor de tegenvallende kwaliteit van normale accu's. Deze technologie werd in 1972 van Gates Rubber gekocht. De technologie is vervolgens verbeterd om in te zetten in aardse zaken, zoals auto's. De Scandinavische Gylling-groep kocht de kennis van de Optima accu's in 1994. Het werd groot aangepakt, een jaar later werd een fabriek in Colorado geopend. Het succes van deze accu's bleef niet onopgemerkt en in 2000 werd Optima door Johnson Controls, de moedermaatschappij van Varta, overgenomen. In 2007 heeft Optima een nieuwe productielijn opgezet in het Mexicaanse Monterrey.

Website Optima

Optima accu's


Welke serie?


Er zijn drie series: de Yellow, Blue en Red Top. De Yellow en Blue Top accu's zijn intern gelijk aan elkaar, maar verschillen aan de buitenkant. De Blue Top beschikt over extra polen voor kleine verbruikers (zoals lampjes), naast de normale polen.

Yellow Top en Blue Top


De Optima accu's zijn te herkennen aan de kleur van de kap (de Top). De Yellow Top en Blue Top batterijen zijn zeer geschikt voor langdurige, constante belasting, maar ook voor zware belasting in korte tijd. Deze accu's worden veel gebruikt in caravans, campers en boten (alle soorten boten zoals motor- of zeiljachten en speedboten). Hierbij kunt u denken aan het gebruik voor een caravanmover (u kunt 30-40 minuten rijden met de 4.2l accu), een winch of lier, lampen, tv, airco etc.

Optima groep

De Yellow en Blue Top accu's zijn zogenoemde dual power accu's. Dit betekent dat ze ook te gebruiken zijn als startaccu. Tevens beschikken ze over een uniek vermogen om herhaaldelijk te worden ontladen tot een lage spanning en dan weer te worden opgeladen.

Een accu wordt zwaar belast door een caravan mover. Een mover gebruikt in korte tijd veel energie. Tevens wordt een mover niet vaak gebruikt. Een accu voor de caravan mover mag dus geen hoge zelfontlading hebben, maar dient wel een grote capaciteit te hebben. De afgelopen jaren zijn er veel movers verkocht met normale accu's. Dit kan na verloop van tijd problemen geven.

Een accu wordt zwaarder belast zodra u meerdere verbruikers op de accu aansluit (lampen, radio, tv e.d.). De Optima Yellow Top accu's bieden extra vermogen en meer capaciteit dan traditionele accu's. Bij traditionele accu's loopt u al snel tegen de grenzen aan. Optima accu's met de gepatenteerde spiralcell technologie zijn door hun cyclusvastheid, lekvrijheid en ongevoeligheid voor trillingen en schokken de ideale keuze voor gebruikers die meer willen halen uit een accu.

Een gele Optima accu (Yellow Top) is altijd een semi-tractie accu die u ook kunt gebruiken voor het starten van een motor. De meeste blauwe Optima accu's (Blue Top), zijn inwendig 100% gelijk aan de gele Yellow Top accu. Het verschil betreft naast de kleurspoeling van de kap (geel en blauw), de extra aansluiting voor een kleine verbruiker. Deze extra aansluiting is een M8 draadeinde. Hierop kunt u een kabeloogje aansluiten.

Red Top


De Red Top is een startaccu met een lage zelfontlading en een hoge capaciteit. Deze accu's zijn uitermate geschikt voor auto's met zware motoren (zoals grote voertuigen en tractoren), voor auto-tuning en voor auto's die tijdens het rijden erg zwaar belast worden, zoals SUV's en 4x4 voertuigen die offroad gebruikt worden. Een Optima accu kan niet lekken en blijft op alle mogelijke posities zijn werk doen.

Een Red Top accu is door zijn kenmerken ook geschikt voor auto's die weinig gebruikt worden. Een traditionele accu dient regelmatig opgeladen te worden. Een auto die stil staat, laadt de accu niet op. Vooral in de winter is dit probleem merkbaar en kunnen er startproblemen ontstaan. Dit probleem is verholpen als u een Red Top accu installeert of op uw huidige accu permanent een acculader aansluit. Een Red Top accu kan gemakkelijk vele maanden zonder lader.

De Red Top accu's zijn niet ideaal om bijvoorbeeld een winch, mover of een tv op aan te sluiten. Dat is een langdurige belasting en daarvoor heeft u een Yellow of Blue Top accu nodig.

Er zijn twee modellen 12 volt Red Top accu's, het eerste model heeft een inhoud van 3.7 liter en het tweede model heeft een inhoud van 4.2 liter. Van elk model zijn er meerdere varianten, het verschil is de positionering van de polen.

U kunt in twee stappen controleren welke accu u nodig heeft.
Ten eerste dient u de maximale afmetingen van uw huidige accubak (of accuhouder) te meten. De afmetingen van de S3.7 zijn ongeveer 229 x 168 x 172 mm. De afmetingen van de S4.2 zijn ongeveer 245 x 173 x 172 mm.
In de tweede stap controleert u de positie van de polen van de huidige accu. De standaard variant (bijv. de S4.2) van de Optima accu's heeft links voor de positieve pool en rechts voor de negatieve pool. De reversed variant (bijv. de R4.2) heeft de polen omgedraaid (links voor de negatieve en rechts voor de positieve pool). Er zijn diverse andere varianten verkrijgbaar.
Eventueel kunt u nog controleren of de koudstartstroom voldoende is van de Optima accu. De ervaring is dat dit nimmer het probleem is.

Onderhoud en laden


Dankzij het gesloten systeem zijn de Optima accu's absoluut onderhoudsvrij. U hoeft nooit meer water bij te vullen of corrosie van de accupolen te verwijderen. Een Optima accu kan niet lekken, zelfs niet als de accu beschadigd is. Dit betekent dat de Optima accu's veiliger zijn voor mens, machine en milieu. De accu veroorzaakt geen corrosie op polen, kabels en motoronderdelen.

Een Optima accu kan eenmaal volgeladen gedurende lange tijd zonder acculader staan. U kunt een Optima accu de gehele winter in bijvoorbeeld de caravan laten staan. De voorwaarden hiervoor zijn dat u de accu geheel vol laadt. Dit kunt u bereiken door de acculader minimaal een dag of 3 aangesloten te laten. Vervolgens dient u alle verbruikers af te koppelen, de accu dient geheel los van de kabels te staan. U kunt de accu gerust in de vorst laten staan, dus ook in de caravan.

De oplaadcycli van een Optima accu zijn niet erg afwijkend van een traditionele accu. Wel is het hierbij erg belangrijk een lader te gebruiken met een gestabiliseerde laadspanning, zoals de door ons verkochte Ctek laders. Bij plaatsing in een auto kunt u de accu opladen door de dynamo, mits deze een spanning afgeeft tussen 13,3 en 15,0 volt.

Type codering


Elke Optima accu heeft een type aanduiding. De codering is als volgt opgebouwd:

SOORT (YT/RT/BT) AANSLUITING (S/U/C/R/F) en INHOUD.

Er zijn drie soorten Optima accu's: Yellow Top (YT), Red Top (RT) en Blue Top (BT). De inhoud is in liters vermeld.

De aansluitingen zijn als volgt:

S = Standaardpolen op de bovenkant, links plus (rood), rechts min (zwart),
U = Standaardpolen op de bovenkant en schroefpolen aan de zijkant,
C = Standaardpolen op de bovenkant in het midden gepositioneerd,
R = Reversed polen op de bovenkant, links min (zwart), rechts plus (rood),
F = Alleen schroefpolen aan de zijkant.
De reservecapaciteit is een BCI norm. Deze geeft aan hoeveel minuten de accu energie levert bij een belasting van 25Amp tot een spanning van 10,5V. Dit is dan een ontlading van ongeveer 80%.

Optima groep

De testen zijn gecombineerd en in samenwerking met Truma uitgevoerd. De Optima YT 5.5 komt als beste accu uit de testen. In Camping, Cars & Caravans is ook vastgesteld hoelang een Truma mover kan rijden met een accu. Met de 55 Ah accu van Optima kan ongeveer een 40 minuten gereden worden, met een Optima 75 Ah kan ruim een uur met de mover gereden worden.


2.1 Modellen:
Lengte:255 mm
Totale lengte:252 mm
Hoogte zonder polen:185 mm
Hoogte incl. polen:206 mm
Breedte:83 mm
Totale breedte:90 mm


2.7 Modellen:
Lengte:228 mm
Totale lengte:237 mm
Hoogte zonder polen:201 mm
Hoogte incl. polen:227 mm
Breedte:121 mm
Totale breedte:129 mm


3.7 Modellen:
Lengte:229 mm
Totale lengte:237 mm
Hoogte zonder polen:168 mm
Hoogte incl. polen:197 mm
Breedte:172 mm
Totale breedte:171 mm4.2 Modellen:
Lengte:245 mm
Totale lengte:254 mm
Hoogte zonder polen:173 mm
Hoogte incl. polen:200 mm
Breedte:172 mm
Totale breedte:175 mm


5.5 Modellen:
Lengte:317 mm
Totale lengte:325 mm
Hoogte zonder polen:218 mm
Hoogte incl. polen:238 mm
Breedte:158 mm
Totale breedte:165 mmGarantie Optima


Als u onverhoopt een probleem heeft met de bij ons aangeschafte producten, wordt het probleem met het product zo spoedig mogelijk opgelost. Wij zullen u verzoeken een email te sturen waarin u het probleem beschrijft. U krijgt dan nadere vragen of een garantienummer en een stappenplan hoe we het probleem kunnen oplossen.

Veel storingen aan een product zoals een mover kunt u gemakkelijk zelf verhelpen door telefonische uitleg van onze monteurs. Een veel voorkomend probleem is, hoe zet ik de afstandsbediening aan...en als dat gelukt is, hoe zet ik de rollen automatisch in beweging naar de band. Het lijkt simpel; maar elk product is beveiligd tegen per ongeluk gebruik en na een jaar is het regelmatig onduidelijk hoe het ook al weer werkte.

In de regel kunt u bij dit merk niet direct bij de fabrikant of importeur terecht.Reserve onderdelen


Als u schade rijdt; of na de garantietermijn problemen krijgt, bieden de merken Truma, PowrMover, Reich en AL-KO een nagenoeg volledig assortiment reserve onderdelen. Bij een klein probleem na de garantieperiode, hoeft u niet een geheel nieuwe mover te kopen. U kunt vaak met een los te bestellen onderdeel het probleem oplossen. Van de meeste movers zijn de onderdelen nog gegarandeerd 10 jaar leverbaar. Daarnaast hebben wij het meest uitgebreide assortiment onderdelen gebruikt en nieuw op voorraad.


Demonstratiedagen CaravanMoverShop


U bent van harte welkom op één van onze demonstratiedagen! Hier kunt u de producten zien en beleven. Tijdens deze dagen kunt u uitleg krijgen over de verschillende movers en accu's. Wij proberen u uiteraard zo volledig mogelijk te informeren en al uw vragen te beantwoorden. Hierdoor kunt u weloverwogen de meest optimale mover kopen voor uw caravan. Ook op andere dagen kunt u langskomen op de shops. Controleer dan wel eerst de openingstijden voor deze week (klik hier). De komende tijd hebben wij de volgende demonstratiedagen:

Zaterdag 2019-10-26 (10.00 - 14.00) NL-Groningen, NL-Veenendaal, NL-Lelystad
Vrijdag 15 november 2019 (09.00 - 17.00) NL-Groningen, NL-Veenendaal, NL-LelystadCaravanMoverShop op de beurs

demonstratiedagen
CaravanMoverShop is een internationaal bedrijf en ook dit jaar staan we op vele beurzen in West-Europa. Hieronder het overzicht van de diverse beurzen waar wij te vinden zijn:
2019 oktober

DE-Erfurt, 31 oktober 2019 - 03 november 2019, Reise und Caravan
     Standnummer 1 A01

2019 november

DE-Bremen, 08 november 2019 - 10 november 2019, Caravan Bremen
     Standnummer Halle 7.7505
DE-Leipzig, 20 november 2019 - 24 november 2019, Touristik & Caravaning
     Standnummer 5B78

2020 januari

DE-Stuttgart, 11 januari 2020 - 19 januari 2020, CMT
     Standnummer 5B78
NL-Leeuwarden, 23 januari 2020 - 28 januari 2020, Caravana
DE-Oldenburg, 24 januari 2020 - 26 januari 2020, CFR, Caravan Freizeit und Reisen
DE-Hannover, 29 januari 2020 - 02 februari 2020, ABF

2020 februari

DE-Hamburg, 05 februari 2020 - 09 februari 2020, Oohh Hamburg
DE-Essen, 26 februari 2020 - 01 maart 2020, Reise und Camping


caravan-beurzen-messe.jpg

Gratis abonnement op ACSI Freelife magazine

CaravanMoverShop werkt intensief samen met de ACSI. Dit is de internationale specialist op het gebied van campings en kamperen. Naast de bekende campinggidsen, maken zij ook het ACSI Freelife magazine. Dit is het meest informatieve kampeerblad van Nederland. Als u bij ons een caravan mover koopt, krijgt u een gratis abonnement op ACSI FreeLife magazine indien u een Nederlands adres heeft. Indien u gebruik wilt maken van dit aanbod, geef dit dan na montage van de mover door.

acsi-freelife-magazine.jpg

Advertenties van CaravanMoverShop


De naam CaravanMoverShop geeft duidelijk aan wat we doen: wij verkopen caravan movers met bijbehorende accu's en acculaders. De meeste producten hebben wij zelf op voorraad en kunnen wij na bestelling direct verzenden. Wij versturen elke werkdag. Bij elk product staat een indicatie van de voorraad. Wij proberen zoveel mogelijk informatie over de producten online te verstrekken. Daarnaast kunt u ons ook telefonisch bereiken. Wij reageren snel op e-mails. Wij hebben vele advertenties geplaatst in de Kampeer en Caravan Kampioen (KCK) van de ANWB, ACSI Freelife Magazine, Campingvizier, Camping Cars and Caravaning en Reisemobil.

ANWB Kampeer
en Caravan Kampioen

kck advertentie


Prijs en Bestellen


Onze prijs: € 189.00
bestel


Reviews Optima


2019-06-21, geschreven door Roy S.:
CaravanMoverParts

Hoi Jorg, hierbij mijn review:

Optima accu besteld en zelf daags erna opgehaald in Veenendaal.

Accu stond klaar en vriendelijk te woord gestaan door medewerker in Veenendaal.

Kreeg zelfs een kleine korting van Jorg Mulder omdat ik de vorige accu ook bij CaravanMoverShop heb aangekocht :)

Met vriendelijke groet,

Roy

2019-06-21, geschreven door Rüdiger E.:
CaravanMoverParts

Meine Erfahrung mit dem MoverShop.
Präzise und umfassende Beratung, kurz und schmerzlos.
sehr attraktiver Preis für Mover und Einbau.
toller Einbauservice vor Ort,
innerhalb von drei Tagen nach Anfrage hing der Mover unter dem Wohnwagen
und für mich ganz wichtig!! sehr sehr freundliche Leute !!!
Rüdiger, Bonn
Den roten Text können sie gerne veröffentlichen.
Natürlich nicht meinen Familiennamen Adresse Telefonnummer oder eMail Adresse
Mit freundlichen Grüssen

Rüdiger E.

2019-04-26, geschreven door Andrea und Uwe T.:
CaravanMoverParts

Hallo Michael Kooijman,

wir möchten uns noch einmal herzlich für den Einbau des Mover bedanken !
Wir haben die Anfahrt nach Veenendal nicht bereut und sind mit
herrvorragender
Arbeit belohnt worden.Hier zeigt sich die jahrelange Erfahrung die nur
jemand hat,

der jeden Tag mit den Systemen der verschiedenen Herstellern arbeitet.

Die Zeit verging sehr schnell. Veenendal ist eine schöne Stadt.
Wir können die Firma caravanmovershop jedem uneingeschränkt empfehlen.

Mit freundlichen Grüßen
Andrea und Uwe T.

2019-02-17, geschreven door Friedrich D.:
CaravanMoverParts

Sehr geehrte Damen und Herren,

Ihre Beratung auf der CMT in Stuttgart und die Anschließende Lieferung der Batterie waren hervorragend ich kann Ihre Firma nur weiter empfehlen .


Mit freundlichen Grüßen
Friedrich D.

2018-12-21, geschreven door W.:
CaravanMoverParts

De fam Hut in Groningen heeft ons prima geholpen deze zomer.
Gr W.

2018-11-16, geschreven door Bert O.:
CaravanMoverParts

Geachte heer,

Het schakelapparaat werkt geweldig, geen storingen meer in de afgelopen vakantie.
We zijn er heel erg blij mee.

Met vriendelijke groet,
Bert O.

2018-08-25, geschreven door Ulrich P.:
CaravanMoverParts

Sehr geehrtes Team von Caravanmovershop,

auf der Camping und Freizeitmesse in Essen im Februar 2018 bin ich an Ihrem Messestand gelandet. Von einem Arbeitskollegen der bereits einen Mover bei Ihnen gekauft hatte und wegen Wechsel des Caravan diesen dann umbauen lassen hat, gab es bereits eine klare Empfehlung für den Caravanmovershop.

Für den von uns neu bestellten Wohnwagen sollte aufgrund des Gewichts und unseres fortschreitenden Alters nun ein Mover her. Eine Bestellung des Mover im Rahmen der Neubestellung des Wohnwagen schied aufgrund der eingeschränkten Auswahlmöglichkeiten (Fendt Caravan bietet nur den Thule XT an) und der hohen Kosten aus.

Auf dem Messestand wurde ich von Thorsten van Kooten sehr ausgiebig über die ausgestellten Produkte informiert. Auch menschlich passte sofort die Chemie, fast so als würde man sich bereits seit Ewigkeiten kennen. Ich hatte zu keinem Zeitpunkt das Gefühl einem Verkäufer ausgeliefert zu sein. Alle meine Fragen bezüglich der Technik konnten nachvollziehbar beantwortet werden und wurden mit Tipps auf der Praxis ergänzt.

Die Entscheidung stand nun fest, der Mover wird bei Caravanmovershop gekauft. Das ich dann in Lelystad wieder bei Thorsten Van Kooten an einem Vorführtag gelandet bin war geradezu ein erneuter Glücksfall. Hier haben wir uns die Unterschiede der einzelnen Mover noch einmal genau angesehen. Nun standen noch 2 unterschiedliche Mover zur Auswahl mit dem klaren Favoriten, dem ALKO Mammut M20. Diesen haben wir letztendlich dann auch gekauft, allerdings haben nicht wie ursprünglich vorgesehen einbauen lassen.

Der von uns bestellte Wohnwagen kam knappe 3 Wochen später bei uns an und so hatte ich etwas Terminschwierigkeiten.

Trotzdem kein Problem, alle notwendigen Teile wurden vom Caravanmovershop sorgsam zusammengestellt und mit etwas handwerklichem Geschick war der mechanische Einbau des ALKO Mammut M20 innerhalb einer Stunde an unserem Fendt OPAL 465 SFB erledigt. Für den elektrischen Teil habe ich mir deutlich mehr Zeit gelassen, aber auch ohne Probleme erledigt.

Alles in Allem, hat von Erstkontakt mit dem Caravanmovershop bis zur Inbetriebnahme des Mover an unserem Wohnwagen alles perfekt funktioniert.


Vielen Dank für die tolle Beratung an Thorsten van Kooten.

Mit freundlichen Campergruß aus Recklinghausen
Ulrich P.

2018-08-21, geschreven door Pieter v/d V.:
CaravanMoverParts

Uitstekend! Snelle levering en goed product.

Pieter v/d V.

2018-07-09, geschreven door Kerstin Van Der H.:
CaravanMoverParts

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop we te woord gestaan zijn.

Vriendelijk, behulpzaam.

Uitleg wat de diverse mogelijkheden waren zodat we een keuze konden maken.

Zullen jullie beslist aanbevelen.

2018-03-19, geschreven door Henri J.:
CaravanMoverParts

Hallo,

Bij levering bleek nieuw apparaat defect.

Dit gemeld en super service door snel antwoord en vervanging van apparaat.
Nieuw apparaat zoals beloofd ontvangen en ik ben zeer tevreden.

Ook mooi om te mogen meemaken dat er ook zo'n snelle en goede service mogelijk is hedentendage.
Ik zal CaravanMovershop dan ook zeker aanraden bij kennissen en vrienden.

Henri J.


2018-03-04, geschreven door Henk S.:
CaravanMoverParts

Dag,

De bestelling en levering van de moveraccu is soepel, snel en volgens afspraak verlopen. Bovendien was de prijs van de accu vergeleken met andere websites zeer interessant.

mvg.
Henk S.

2018-02-23, geschreven door Jürgen J.:
CaravanMoverParts

Hallo Herr Mulder,

gerne bestätige ich Ihnen hiermit schriftlich, dass ich mit dem Service ihres Unternehmens in Groningen sehr zufrieden bin. Ansonsten würde ich den weiten Weg von Bremerhaven nach Groningen scheuen. Angenehm angetan bin ich insbesondere von Ihrer sauberen und effizienten Arbeitsvorbereitung und -ausführung.

Ebenfalls darf ich positiv erwähnen, dass mir die kostenfreie Übernachtungsmöglichkeit auf Ihrem Betriebsgelände sehr entgegenkommt, da ich die weite Anreise ansonsten nicht durchführen würde. Kurz gesagt: freundliche und kompetente Beratung, exzellenter Service, moderate Preise, deshalb uneingeschränkt empfehlenswert.
Nur weiter so.

Mit freundlichen Grüßen
Jürgen J. aus Bremerhaven.

2017-05-18, geschreven door Klaus S.:
CaravanMoverParts

Hallo Herr Mulder,

ich bin mit Ihrer Auftragsabwicklung 100% tig zufrieden
(Optima-Batterie)

Vielen Dank für die schnelle Lieferung

Mit freundlichen Grüssen

Klaus S.

2017-04-30, geschreven door Harry H.:
CaravanMoverParts

Geachte leverancier,

Dank u voor de uitstekende service!

Net als iedere Nederlander koop ik ook steeds meer via internet maar de service laat nog wel eens te wensen over.

Uw bedrijf kan ik echter van harte aanbevelen niet alleen om de prijs kwaliteit verhouding want deze is uitmuntend maar ook vanwege de service en het mee denken met de klant.

Hier kunnen nog veel web shops een voorbeeld aan nemen!

Met vriendelijke groet,
Harry H.

2016-06-05, geschreven door Rien P.:
CaravanMoverParts

In de CaravanMoverShop te Groningen ben ik telefonisch tweemaal vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Tijdens mijn bezoek aan de vestiging in Hoogkerk kreeg ik weer de indruk met vaklui te hebben gesproken die mij goed hebben voorgelicht over mijn aankoop, te weten een Optima accu voor de mover van mijn caravan. Van harte aanbevolen!!

Rien P.
Veenhuizen

2016-03-03, geschreven door Hans L.:
CaravanMoverParts

Ik heb het product nog niet eens in huis, maar ben nu al onder de indruk van de service van CaravanMovershop.

Uitstekende hulp per email, deskundige en klantvriendelijke medewerkers en snelle reactie.

Goed advies waarbij ze niet perse het duurste product willen verkopen.

Ik voel me nog echt klant, zelfs bij contact per email.Mvrgrt

Hans

2016-02-07, geschreven door W.:
CaravanMoverParts

Vielen Dank für die schnelle Abwicklung. Freitags bestellt und am nächsten Dienstag war der Monteur vor Ort

Der Einbau lief reibungslos und war nach drei Stunden erledigt. Seither lass ich unseren neuen Alko Mammut rangieren. ?

2015-05-17, geschreven door G. Luc:
CaravanMoverParts

Beste,


U vroeg mij om een beoordeling van uw bedrijf en/of de artikelen die ik bij u kocht.


Wel ik ben blij dat ik u ontdekt heb. Vanwege de uitgebreide toelichtingen op de website, kreeg ik een gevoel van vertrouwen dat uiteindelijk geleid heeft tot een bestelling.


Ik heb 2 Yellowtop 55Ah batterijen gekocht voor de scootmobiel van mijn vader. De levering verliep perfect en intussen is mijn vader de gelukkige bezitter van een scootmobiel die nu toch wat meer kan dan de doorsnee scootmobiel. Zonder vrees voor uitputting van de batterijen, bolt hij nu lustig over de Vlaamse wegen.
Intussen besef ik dat ik voor batterijen met dezelfde prestaties, dieper in mijn portemonnaie had moeten tasten. Over de levensduur van de batterijen hoop ik dat ik na 10 of 12 jaar kan laten weten dat de scootmobiel nog altijd doet wat ervan gevraagd wordt. Ik heb er in ieder geval goede hoop op. De vorige batterijen begonnen na 3 jaar flink van hun vermogen te verliezen.
Goed bezig zou ik zeggen.


Vriendelijke groeten,


G. Luc

2014-09-12, geschreven door JW W.:
CaravanMoverParts

Op vakantie in Zuid-Frankrijk ging onze mover accu kapot. Mailtje gestuurd naar de CaravanMoverShop of de Optima accu ook naar ons gestuurd kon worden. Vlot antwoord gekregen met daarbij een aantal controlevragen om zeker t e zijn dat we de juiste accu bestelden. Contact snel en professioneel verlopen. Accu met UPS een paar dagen later in goede orde ontvangen. Verzendkosten van 13 euro wogen ruimschoots op tegen de meerprijs die we hier lokaal moesten betalen met een levertijd van?? Kortom wij zijn zeer tevreden!
Mvg
JW Wolthuis

2014-08-17, geschreven door J.R. M.:
CaravanMoverParts

Onlangs hebben wij de shop in Groningen bezocht en hebben daar een nieuwe accu aangeschaft voor onze caravan.

De medewerker van de shop heeft ons zeer plezierig geholpen en nam de tijd ons zorgvuldig voor te lichten.

Voor ons een reden om ook in de toekomst van dit bedrijf gebruik te maken.M.vr.gr.

J.R. M.

2013-08-06, geschreven door Rene B.:
CaravanMoverParts

Best Jurg, Sebastiaan,

Ik wil nog even via de mail melden dat de accu + oplader zijn aangekomen op de camping in Spanje zoals besproken. Hij was overigens bij aankomst al aanwezig (geleverd vrijdag door DHL) en derhalve sneller dan jullie hadden aangegeven.

De camping eigenaar dacht dat hij in eerste instantie een bom had op gestuurd gekregen.

Bedankt voor de service. De mover doet het weer prima.

Groet,

René B.


2012-09-01, geschreven door Rene G:
CaravanMoverParts

Mijnheer MULDER,

De produkten werden ontvangen vandaag 31 augustus om 15 uur; ben bezig de batterij op te laden.
R.G.

2012-08-07, geschreven door Gregory Le C:
CaravanMoverParts

Hello,

I received the Optima Battery this morning ,

I measured it at 12,7V

all is fine thank you.

Regards,

Grégory

2012-07-13, geschreven door Paul en Carla T.:
CaravanMoverParts

Hallo,
Wij zijn zeer tevreden over de firma en snelle service die wij kregen.
Wij zullen de firma zeker aanbevelen bij anderen.
Jullie heel hartelijk bedankt en succes in de toekomst.
Paul en Carla T.

2012-05-01, geschreven door Martin V.:
CaravanMoverParts

Goeieavond ,

Hierbij even mijn bijdrage aan uw verzameling (foto's van gemonteerde movers), hoop dat u er iets mee kan .

We hebben een hobby 495 ufe caravan met bouwjaar 2005 , we hebben de mover zelf
gemonteerd , dat was eigenlijk geen enkel probleem , het enige probleem was dat de afvoer leidingen een stukje omgelegd moesten worden , maar dat lag meer aan de constructie van de caravan als aan de mover , we hebben een Truma SE mover die prima bevalt .

Er zijn geen montage platen nodig en hij kon zo aan het knott chassis worden bevestigd .

Hoop dat u hier wat aan hebt ,

Mvg Martin V.

2012-04-11, geschreven door W. H.:
CaravanMoverParts

Hallo Herr Mulder,
nachfolgenden Beitrag können Sie gerne auf Ihrer Website als Referenz veröffentlichen:

Ich habe mir am 5.4.2012 an unserem Fendt 560 TFKM vom Caravanmovershop einen Truma Mover SER mit dem PowerSet 2 ( jedoch mit der stärkeren OPTIMA Yellow Top YT S 5.5 mit 75 AH ) bei mir vor Ort in Deutschland einbauen lassen.
Einbaudauer ca. 4 Stunden, und der Wohnwagen musste dazu nicht mal bewegt werden. Bequemer geht's nun wirklich nicht.
Hat alles super geklappt! Ich kann den Caravanmovershop samt Einbauservice in Deutschland jederzeit weiterempfehlen.
Vielen Dank an Herrn Mulder und sein Team, auch für die hervorragende und fachkompetente Beratung!!

W. H., Quickborn

2012-04-11, geschreven door W. H.:
CaravanMoverParts

Hallo Herr Mulder,
nachfolgenden Beitrag können Sie gerne auf Ihrer Website als Referenz veröffentlichen:

Ich habe mir am 5.4.2012 an unserem Fendt 560 TFKM vom Caravanmovershop einen Truma Mover SER mit dem PowerSet 2 ( jedoch mit der stärkeren OPTIMA Yellow Top YT S 5.5 mit 75 AH ) bei mir vor Ort in Deutschland einbauen lassen.
Einbaudauer ca. 4 Stunden, und der Wohnwagen musste dazu nicht mal bewegt werden. Bequemer geht's nun wirklich nicht.
Hat alles super geklappt! Ich kann den Caravanmovershop samt Einbauservice in Deutschland jederzeit weiterempfehlen.
Vielen Dank an Herrn Mulder und sein Team, auch für die hervorragende und fachkompetente Beratung!!

W. H., Quickborn

2012-02-29, geschreven door Marc B.:
CaravanMoverParts

Beste,

Hartelijk dank voor de vlotte afhandeling van mijn bestelling: Optima Yellow Top YT S 5,5 + bevestigingsframe.
Er verliepen slechts enkele dagen tussen het plaatsen van de bestelling en het ontvangen van deze goederen in België.
Dat is gewoonweg een schitterende service! Wens jullie dan ook te feliciteren.

M. Boucherie

2012-01-28, geschreven door Gerrit De R.:
CaravanMoverParts

Geachte Heer,
Hartelijk dank voor de snelle services, zowel bij devragen als aankoop.
Met vriendelijke groet.
Gerrit De R.

2011-04-28, geschreven door Familie van M.:
CaravanMoverParts

Dag Jorg,

Gisterochtend werd al om 9.15 uur de accu door TNT bezorgd. Prima service en afwikkeling.

vr. gr. Jos (een tevreden klant)

2011-02-12, geschreven door Rinus F.:
CaravanMoverParts

Allereerst hartelijk dank voor de snelle afhandeling van de bestelde accu, Het is keurig aangekomen.Ben erg tevreden,zal u van harte aanbevelen.

vr.groet fam. F.

2010-06-02, geschreven door Ron ten V.:
CaravanMoverParts

Beste Jorg,

(...)
Ik ben perplexed van deze service en klantvriendelijkheid
Ontzettend bedankt

Ron

2010-01-27, geschreven door Cor B.:
CaravanMoverParts

Goede middag,

Allereerst nog een bericht over de levering van mover en accu, ondanks vakantiebeurs toch nog snel geleverd.
Alles in goede conditie ontvangen, waarvoor dank. nog even inbouwen en dan op pad. Maar met deze temperatuur onder de caravan is het geen pretje.

(....)

Bij voorbaat dank,

Cor B.

Bestel informatie


  • Bestellen? Klik op de knop bestellen.
  • Alle prijzen zijn inclusief btw.
  • Wij verzenden onze producten in Nederland met PostNL.
  • Wij verzenden uw bestelling vanaf 79 euro zonder transportkosten!
  • U kunt de producten ook afhalen in NL-Groningen, NL-Lelystad, NL-Veenendaal, DE-Huefingen en ES-Málaga.
  • Klik hier voor meer informatie over bestellen, afhalen en thuisbezorgen.


Prijs en Bestellen


Onze prijs: € 189.00
bestel

Artikelnummer: 42629
EAN code: 4016987113523

Artikelnummer fabrikant: Yellow Top YT S4.2 55Ah (19,5 kg)


Telefoonnummer en email©2000-2019 CaravanMoverShop